fredag 25 maj 2012

Löningsfredag!


Nyklippta jag

Underbara, underbara fredag! Inte nog med det, det är lön också, men det slutar inte där heller för nu på söndag drar jag till Amsterdam med tjejkompisarna. Hur härligt är inte allt detta?!

måndag 21 maj 2012

DVD- och biotips


Här kommer först ett DVD-tips för den som är sugen på en thriller/rysare och det är Intruders. Intruders är mer spännande om man inte läser så mycket om den så jag ska fatta mig kort. Två barn i två olika länder hemsöks av ett ansiktslöst väsen. Ganska läskig på sina ställen.


Sedan har vi biotipset, som är The Avengers (den har i och försäg gått på bio ett tag nu). Som vanligt med dagens filmer så är de nästan alltid för långa, men bortsett från det så var The Avengers en mycket underhållande actionrulle. Jag har nog aldrig varit en större Hulken-fan, men här fungerade han mycket bra.

Annars... Jo, sommaren är typ här. Jag går barfota i sandaler för första gången i år och det är endast fyra veckor kvar till semestern. Yay!

fredag 18 maj 2012

Klämdag


Klämdag och jag är än så länge all alone på jobbet, vilket är ganska (eller mycket) skönt. Nu ska jag fortsätta sippa på min cappuccino och jobba. Bye bye!

tisdag 15 maj 2012

Var bara tvungen...

Bild härifrån

...att lägga lägga upp den här. Hur söt är den inte?! Det var alles, ha en bra dag!

måndag 14 maj 2012

En kortkort recension

Eva Green i Dark Shadows

Ja, hur var då Dark Shadows? Helt ok. Den var ganska kul, men kanske lite väl buskis. Filmen är snygg och Johnny Depp spelar bra, men någon gång skulle det vara kul om han och Tim Burton kunde göra något helt oväntat ihop... Men men, en Tim Burton-film är ju ändå en Tim Burton-film, alltså sevärd. Eva Green gjorde förresten riktigt bra i från sig som "onding".

fredag 11 maj 2012

H&M hösten 2012

Bilder från H&M:s lookbook

Jag kikade in på en av favvobloggarna på favvosidan, rodeo.net, och fick en glimt av H&M:s höst. Ok, nu vill man ju inte tänka på höst när vi är så pass nära sommaren, men ändå. En favorit från höstkollektionen är den stickade tröjan till vänster (ska försöka haffa den när den kommer ut i butik).

Guten Morgen!

Min schnitzel och öl på Bar Central i går :)

Efter jobbet i dag blir det bio med tjejerna, Dark Shadows, och efter det blir det nog middag på någon restaurang i närheten. Apropå äta, igår kväll var jag och Erik på Bar Central, där det serveras mat som schnitzel, bratwurst m.m. Schnitzeln jag tog var grymt god och Eriks Schweinhaxe (fläsklägg) var inte dum den heller. Killen som för övrigt serverade oss var supertrevlig så många plus för servicen. Det blir definitivt ett besök på Bar Central igen.

torsdag 10 maj 2012

Fredagens biopremiär - Dark Shadows

Johnny Depp som vampyr i Dark Shadows

I morgon har Tim Burtons nya film, Dark Shadows, biopremiär. Biljetterna är bokade och klara!

Dark Shadows är för övrigt baserad på en TV-serie från slutet av 60-talet med samma namn.

The Killing säsong 2

Holder (svenske Joel Kinnaman) och Linden (Mireille Enos)

Jag hade tills för någon dag sedan helt missat att den andra säsongen av The Killing hade startat (baserat på den danska serien Forbrydelsen). Den första säsongen var väl bra, men kanske inte så där så att man längtade ihjäl sig till nästa avsnitt, dock tillräckligt spännande för att man ville se mer. Den mörka, regniga Seattle-miljön är stämningsfull och passande för en kriminalserie så inga klagomål på den, men det är något som fattas för att The Killing ska hamna serietopplistan. Hoppas säsong två är lite bättre helt enkelt.

måndag 7 maj 2012

Filmrekommendation - Blue Valentine

Michelle Williams och Ryan Gosling i Blue Valentine (2010)

I går såg jag filmen Blue Valentine, det kritikerrosade relationsdramat med Ryan Gosling och Michelle Williams. En riktigt bra film med grymma skådespelarinsatser! Blue Valentine är ju inte direkt en munter film, men tillbakablickarna på huvudkaraktärernas relation (när de hade det bra) är riktigt fina.

En film man kan skippa är nyligen DVD-utgivna The Darkest Hour. Usch, bland det sämsta jag sett på länge! Varning!

fredag 4 maj 2012

Örjan Andersson

Bild från bon.se

Örjan Andersson (Cheap Monday-grundaren) har ju startat ett nytt märke, som nu finns ute i butik, bl.a. på Tjallamallas hemsida. Snygga, enkla tryck på t-shirts och lite jeans. Hittade även jeansen på Aplace och de går på 795 kr.

onsdag 2 maj 2012

Det blommar i Kungsan


Den här bilden tog jag igår när jag och Susanna promenerade förbi det rosablommande Kungsträdgården. Körsbärsblom i mängder, otroligt vackert!