onsdag 26 juni 2013

So You Think You Can Dance 2013

Förra årets favoriter; Cyrus och Eliana

Ah men! Jag har helt missat att favoriten So You Think You Can Dance har dragit igång igen. Kanal 5 visar programmet och nu på söndag är det dags för avsnitt 3. Sicken tur att de fortfarande håller på med auditionturnén och ännu inte har valt ut de 20 finalisterna.

Öland

Vacker midsommarkväll på Öland

Jag spenderade midsommarhelgen på ett alltid lika fint Öland med bl.a. middag på Lammet och Grisen, korvgrillning vid ett blåsigt men vackert Kalmar sund och cykling ute på Allvaret. Vidare hanns det med en sväng på flakmoppen och ett konditoribesök i Borgholm. Det var en härlig get away i väntan på semestern som  infaller om först två och en halv vecka. Men men, den som väntar på något gott... New York till exempel!

måndag 17 juni 2013

True Blood säsong 6

Jessica och Bill eller rättare sagt Deborah Ann Woll och Stephen Moyer (pic source)

Igår hade True Blood säsong 6 premiär i USA. Visst har True Blood sina ups and downs, men jag gillar den på det stora hela och ser fram emot kolla in det första avsnittet så fort det bara går.

onsdag 12 juni 2013

The Hour säsong två

"Marnie" i The Hour (som ju också syns i Game of Thrones)

Jag tyckte den första säsongen av The Hour var riktigt bra och tvekade inte att när jag såg att den andra säsongen hade släppts på DVD. Storyn i den andra säsongen var dessvärre inte lika bra som i den första, men den är definitivt sevärd. Skådisarna är ju dessutom helt enkelt grymma och jag älskar 60-talsscenografin och kläderna (som vanligt).

Solglasögon


För några veckor sedan införskaffade jag sommarens glajjor. Jag tycker dessa (dem på bilden) från H&M är perfekta! Jag skulle dock inte ha något emot att också införskaffa dessa från Sonia Rykiel Miu Miu, men plånkan säger tyvärr no.

tisdag 11 juni 2013

Isabel Marant för H&M!

Bakom catwalkvisningen av Isabel Marant ss 2013

Jag läste precis att franska Isabel Marant är nästa gästdesigner för H&M, grymt! Jag gillar
Marants bohemchica design med alla fina detaljer och ser verkligen fram emot att se resultatet i november då releasen sker.