onsdag 23 oktober 2013

Buffy


Vi har börjat se 90-talsserien (numera kultförklarade..?) Buffy, The Vampire Slayer. Töntigt, jo, men på det rätta sättet. Underhållande helt enkelt så här efter fyra avsnitt. Jag hoppas dock att det där underliggande "djupet" som vissa säger ska finnas där, visar sig snart.

Buffy verkar ju för övrigt ha blivit något av en feministisk (ja, typ) förebild och jag gillar denna jämförelse.

onsdag 16 oktober 2013

American Horror Story


Jag och sambon var inte så jätteimponerade av den första säsongen av American Horror Story, men den andra som vi till slut gav oss på visade sig ju vara riktigt spännande. Det är fristående säsonger med helt olika storys, men med återkommande skådespelare, och den andra säsongens handling utspelade sig på ett mentalsjukhus där det hände all världens läskiga och obehagliga saker. Den tredje säsongen, som precis har startat, verkar i stort handla om häxor och efter det första avsnittet känns det lovande (Kathy Bates alltså, creepy!).

Introna från både andra och tredje säsongen är vidare grymt snygga och så där obehagliga så  armhåren nästan reser på sig.

fredag 11 oktober 2013

The pepp

Moi, fastän förra fredagen ;)
Fredagspeppen! Först VM-kvalsmatch ikväll kl 20.45 och imorgon häng med ett gäng fina tjejer framför den gamla favoritfilmen Interview with the Vampire, och till det mexikanskt och margaritas. Grym helg helt enkelt!